Κύπελλο Ελλάδας

Με Μουστακόπουλο και πολλές αλλαγές η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Δείτε τις συνθέσεις στο παιχνίδι ΑΕΚ-Κηφισιά. Με πολλές αλλαγές και Μουστακόπουλο βασικό παρατάσσει την «Ένωση» ο Ματίας Αλμέιδα.

Αρκετά διαφοροποιημένη, όπως εξάλλου αναμενόταν, θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα την ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά στην OPAP Arena (11/1, 19:00), στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στην εστία θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με την τετράδα της άμυνας να αποτελούν από, δεξιά προς τα αριστερά, οι Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας και Ραντόνια. Δίδυμο στα κεντρικά χαφ οι Γαλανόπουλος και Μουστακόπουλος, με τον Φερνάντες να ξεκινά δεξιά και τον Τσούμπερ αριστερά. Πίσω από τον Φαν Βέερτ θα κινείται ο Μάνταλος.


Η σύνθεση της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια – Φερνάντες, Μουστακόπουλος, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ – Μάνταλος, Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Αθανασιάδης, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.

H σύνθεση της Κηφισιάς (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης – Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να – Προβυδάκης, Παπασάββας, Γκίνη, Ποζατζίδης – Ταλάλ – Καλλέργης, Τετέι.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Δασκαλάκης, Παναγιώτου, Κουιρουκίδης, Σωτηράκος, Μαζουλουξής, Παυλάκης, Πέιος, Πρίτσας, Ιατρούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x