Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ύπουλος ο τραυματισμός, αλλά δεν μασάει ο Γαλανόπουλος»

Την πίστη ότι το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα του Κώστα Γαλανόπουλου θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει και αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου και γενικότερα στο σκληρό παιχνίδι που έγινε με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι το σημείο που υπέστη κάταγμα ο νεαρός μέσος (ωμοπλάτη) είναι ιδιαίτερο και πολλές φορές δημιουργεί φοβία μετά στους παίκτες.

Τόνισε ωστόσο χαρακτηριστικά ότι ο Γαλανόπουλος είναι παιδί που «δεν μασάει» και εξέφρασε την πίστη ότι διαθέτει το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα για ν’ αφήσει πίσω και αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι ο Χιμένεθ έκανε κάποιες… τρέλες στο χθεσινό ματς, εξήγησε πως ο Νταντσένκο φάνηκε κάπως πιασμένος γιατί προέρχεται από συνεχείς και δυνατές προπονήσεις, ενώ χαρακτήρισε βελτιωμένη την παρουσία του Ραντόνια και εμφανή την τακτική του παιδεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x