Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Επενδύει στην ένταση ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι… εκδίκηση η ΑΕΚ»

Τη σιγουριά πώς ο Λουτσέσκου περιμένει… πώς και πώς το ντέρμπι στην «Opap Arena» και θα επενδύσει ξανά στην ένταση τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. «Λάθος να ψάξει εκδίκηση η ΑΕΚ» τόνισε

Το crash test που θ’ αποτελέσει για την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι είναι λογικό να υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα στο πρώτο ντέρμπι της «Opap Arena» και μάλιστα με αντίπαλο που έχει δημιουργηθεί ένταση τα τελευταία χρόνια.

Τονίζοντας ωστόσο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου επενδύει στην ένταση και πιθανότατα περιμένει πώς και πώς το συγκεκριμένο ματς, σημείωσε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος και η ομάδα να έχει καθαρό μυαλό.

Να μην μπει, δηλαδή, με τη λογική ότι πρέπει να πάρει «εκδίκηση» για το άσχημο σερί αποτελεσμάτων, αλλά τη συναίσθηση ότι αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα που πέρασε από το «Καραϊσκάκη» και το μόνο που χρειάζεται απέναντί της είναι η νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x