Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Χτύπησε τον Παναθηναϊκό εκεί που σχεδίασε η ΑΕΚ - Τώρα Αστέρας και μετά… μεταγραφές»

Αποτέλεσμα της πιστής εφαρμογής του πλάνου που είχε βασίσει ο Γιαννίκης στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για μεταγραφές.

Στη σημασία της νίκης που πήρε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό -αλλά και στη συζήτηση για την εικόνα της- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη ήταν να χτυπήσει τον αντίπαλο σε δυο συγκεκριμένες αδυναμίες (την ανασφάλεια στα στόπερ και το μπλοκάρισμα απέναντι σε κλειστές άμυνες).

Εξήγησε λοιπόν ότι αυτό επιτεύχθηκε (στη φάση του γκολ και στο πώς διαχειρίστηκε στη συνέχεια το προβάδισμα) και παρόλο που υπήρχε μια αίσθηση κινδύνου από την κατοχή της μπάλας που είχαν οι «πράσινοι», η μόνη σοβαρή απειλή ήταν στις δυο ευκαιρίες του Παλάσιος (αφού στο δοκάρι ο Αϊτόρ ήταν οφσάιντ).

Εξάλλου υπογράμμισε ότι ήταν καθοριστικό για την ομάδα να πάρει το δεύτερο τρίποντο στην κρίσιμη τριάδα αγώνων μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι απομένει πλέον να κάνει το ίδιο με τον Αστέρα, ώστε να επικεντρωθεί έπειτα και στην απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x