Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Είχε τεράστια πίεση για τη νίκη η ΑΕΚ - Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε ο Τσούμπερ»

Στους λόγους που είχε η ΑΕΚ να θέσει ως προτεραιότητα τη νίκη (και όχι την εμφάνιση) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο come back του Τσούμπερ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα πολλά «πρέπει» που είχε ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ -πέρα από τον Παναθηναϊκό- στο ντέρμπι και εξηγούν το γιατί επεδίωξε κυνικά τη νίκη ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» παραχώρησε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κινδύνευσε πολύ (όπως είχε συμβεί με τον Άρη), ενώ θα μπορούσε να έχει σκορ ασφαλείας από το δεκάλεπτο.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι (εκτός από έναν αντίπαλο που έφυγε αλώβητος από την έδρα του Ολυμπιακού και έχασε μ’ ένα τηλεοπτικό πέναλτι από τον ΠΑΟΚ) είχε να ξεπεράσει και την πίεση που δημιουργούσε το -9 από την κορυφή και η ανάγκη να πάρει επιτέλους ένα ντέρμπι.

Συμπεριέλαβε, δε, στα μεγάλα κέρδη της βραδιάς και την εμφάνιση Τσούμπερ, που μπήκε φρέσκος, με ένταση και στοχευμένες κινήσεις και έδειξε να επιστρέφει σε φόρμα ενόψει και των επόμενων δύσκολων αγώνων.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x