Stoiximan Super League

Κεχαγιάς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Καταλάβαμε από νωρίς το ταλέντο του Κωνσταντέλια, είχε απίστευτο μυαλό»

Ο Νίκος Κεχαγιάς, ο πρώτος που έφερε τον Γιάννη Κωνσταντέλια στην Εθνική Παίδων, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για τα στοιχεία που είχε διακρίνει τότε στον νεαρό αλλά και για την εξέλιξή του στον ΠΑΟΚ.

Τα φώτα έχει κλέψει με την απόδοσή του τη φετινή σεζόν ο νεαρός επιτελικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που παρατήρησαν το ταλέντο του «Ντέλια», ο Νίκος Κεχαγιάς, νυν προπονητής της Εθνικής Νέων, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για τα στοιχεία που είχε διακρίνει στον νεαρό παίκτη αλλά και για τη μεγάλη εξέλιξή του.

Ο Κεχαγιάς τόνισε πως από την πρώτη ματιά ήταν ευδιάκριτη η υψηλή τεχνική κατάρτιση του Κωνσταντέλια αλλά και το μυαλό με το οποίο αγωνίζεται στο γήπεδο, κάτι που οδήγησε τον τότε προπονητή της Εθνικής Παίδων να τον καλέσει σε ένα τουρνούα Κ17 στην Πολωνία, μαζί με τον Κουλιεράκη.

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι ο 20χρονος παίκτης έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα στοιχεία του με τη βοήθεια του κλαμπ του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου, ενώ μίλησε και για τον Κουλιεράκη, για τον οποίο ανέφερε πως από μικρός είχε πολύ μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x