Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Κοινή γραμμή από ΠΑΟΚ και Κωνσταντέλια για την παραμονή του και τη νέα σεζόν»

Τα τελευταία νέα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, κάνοντας ειδική μνεία στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Στα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «NEWSROOM», ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στους Τάσο Νικολόπουλο και Νίκο Ζέρβα, ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για το πιο «hot» όνομα αυτή τη στιγμή του συλλόγου, Γιάννη Κωνσταντέλια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο νεαρός άσος θέλουν να παραμείνουν μαζί και τη νέα σεζόν με στόχο την αγωνιστική βελτίωση.

«Είναι νωρίς να πουληθεί. Θα ανέβει πολύ παραπάνω η αξία του όταν παίξει στην Εθνική, όταν αγωνιστεί στην Ευρώπη και βελτιώσει τις αδυναμίες του, όπως, βεβαίως και το γκολ. Και ο παίκτης συμφωνεί σε αυτή τη λογική. Από όσο γνωρίζω μαζί κινούνται στην πορεία αυτή, ώστε να μείνει τη νέα σεζόν εδώ και να βελτιωθεί. Σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει και με τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει και εκτιμά. Άλλωστε, συμφώνησε στα οικονομικά με τον σύλλογο, με τις απολαβές του να είναι στις 500.000 ευρώ ετησίως. Όλοι παραδέχονται πως δεν πρέπει να βιαστεί και να την «πατήσει» όπως άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα, αναφέροντας πως παρά το γεγονός ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε και σήμερα μέρος του προγράμματος, δύσκολα θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ τέλος, στάθηκε και στη σημαντική δουλειά που κάνει ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x