Stoiximan Super League

Και ο Λάζλο Μπόλονι μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τον πάγκο της Κλουζ!

Σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα ''Gazeta Sporturilor'', η Κλουζ έχει ψηλά στη λίστα της -μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου- και τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι!

Φουντώνει η ονοματολογία για τον επόμενο προπονητή της Κλουζ!

Νωρίτερα, η αξιόπιστη ρουμανική ''Pro Sport'' αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Κλουζ, Νελού Βάργκα, θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας του, αν αποφασίσει, τελικά, να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον Νταν Πετρέσκου. Τώρα, μία άλλη ιστοσελίδα της χώρας, η ''Gazeta Sporturilor'', βάζει στο κάδρο έναν άλλο Ρουμάνο προπονητή για τον πάγκο της Κλουζ, τον Λάζλο Μπόλονι!

Ο 70χρονος Μπόλονι, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, που επανέφερε τη Μετς στη Ligue 1 φέτος, είναι και αυτός ψηλά στη λίστα του Βάργκα. Σε κάθε περίπτωση, πηγές της ''Gazeta'' υποστηρίζουν για τον «εκλεκτό» του προέδρου της Κλουζ ότι πρόκειται για «υψηλού επιπέδου Ρουμάνο προπονητή».

Τον Μπόλονι, εξάλλου, τον ήθελε ο Βάργκα και στο παρελθόν. Τον Οκτώβριο του 2021, οι δυο τους είχαν σχεδόν δώσει τα χέρια, όταν και πάλι ο Νταν Πετρέσκου ήταν έτοιμος να αποχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόλονι δεν έχει προπονήσει καμία ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ρουμανίας στην καριέρα του. Έφτασε κοντά και το 2013, όταν ο τότε χρηματοδότης της Κλουζ είχε καταφέρει να τον πείσει. Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, ο Μπόλονι επέλεξε τον τεράστιο μισθό, που του πρόσφερε η Αλ Χορ στο Κατάρ.

Για το θέμα Λουτσέσκου, τέλος, πρέπει τονίσουμε ότι το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει πως η επιστροφή στη Ρουμανία είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται. Το μόνο, που τον απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το πώς ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x