Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Πήραμε ότι αξίζαμε και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα»

Την απογοήτευσή του για τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», ο προπονητής των Περιστεριωτών, Κρις Κόλμαν.

Αφού τόνισε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που άξιζε, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» και στάθηκε στον τρόπο που ήρθαν τα τέσσερα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου:

Για τον αγώνα: «Πήραμε ότι αξίζαμε και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα για να είμαι ειλικρινής. Πήραμε ότι... δικαιούμασταν απέναντι σε πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είχε 4 ή 5 ματς στα πόδια του ενώ για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Φάνηκε η μεγάλη διαφορά. Κυριάρχησε απόλυτα ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο γκολ. Συνολικά είμαι απογοητευμένος από το πως μπήκαν τα γκολ του Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε λοιπόν να έχουμε παράπονα από κάτι».

Για το τι είπε στην ανάπαυλα στους παίκτες του: «Υπήρχε διαφορά στο κομμάτι της έντασης. Το στενάχωρο για εμάς ήταν το κομμάτι της πίστης. Αυτό είπα στα αποδυτήρια. Ότι φαινόταν να μην έχουμε πίστη στο να πάρουμε κάτι. Είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Εάν είχαμε παίξει με τον Παναθηναϊκό θα ήταν πιο καλά τα πράγματα για εμάς.

Παίζαμε με έναν Ολυμπιακό που είναι καλύτερος από πέρυσι και έχει το momentum. Για εμάς ότι ήταν να πάει λάθος πήγε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εύκολα μπορεί να βρεθείς σε 3-4 ματς χωρίς νίκη. Θαυμάζω πολύ τους παίκτες μου και έχουμε υπέροχα αποδυτήρια. Ίσως να μην τους πήγε το ματς πνευματικά και σωματικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και με 5-0 ή 6-0».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x