Stoiximan Super League

Κόουλμαν: «Έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας»

Στον τρόπο που παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στάθηκε ο Κρις Κόουλμαν μετά το 1-1 στη Λιβαδειά για τη δεύτερη αγωνιστική των play outs.

Ο Κρις Κόουλμαν τόνισε πως οι παίκτες του Ατρομήτου τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο του «Λάμπρος Κατσώνης» και ανέλυσε το πως παρατάχθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θεωρεί τραγικό το γκολ που δέχτηκαν, όμως στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του, ενώ εξήρε τη δουλειά που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στους Βοιωτούς.

Αναλυτικά: «Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες και για τις δύο ομάδες, τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας, την τοποθέτηση μέσα στο γήπεδο, το σχηματισμό μας, το game plan, το σχέδιο παιχνιδιού λόγω των συνθηκών, αλλά ήταν μια μάχη, μία μάχη που τη δώσαμε μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου για τη μάχη που δώσαμε, τα έδωσαν όλα.

Δυστυχώς, δώσαμε ένα φτηνό γκολ κι είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που το δεχτήκαμε, από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένος που επανήλθαμε γρήγορα, δείξαμε αντίδραση και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα με προπονητή τον Γιάννη Πετράκη, που έχουμε δει την πρόοδο που έχει κάνει ο Λεβαδειακός μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x