Stoiximan Super League

Κούδας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μπορεί πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ»

Ικανό για τα… πάντα θεωρεί τον φετινό ΠΑΟΚ ο θρύλος της ομάδας, Γιώργος Κούδας.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ, ορμώμενος και από τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, παρουσιάστηκε ο Γιώργος Κούδας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο θρύλος του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί την ομάδα του ικανή να κατακτήσει το νταμπλ και να φτάσει ψηλά στο Conference League. Παράλληλα ο «Μεγαλέξανδρος» αναφέρθηκε στον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά ο Γιώργος Κούδας μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για:

-τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη: «Είδα ότι από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο γήπεδο. Η Άιντραχτ φάνηκε να το φοβάται πολύ το παιχνίδι και πίστευα πως αν συνεχίζαμε έτσι, θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση σαν ομάδα, δεν υπάρχουν ένας ή δύο παίκτες που ξεχώρισαν σε σχέση με τους άλλους».

-τη βελτίωση του ΠΑΟΚ: «Βλέπω πως σιγά-σιγά δένει το σύνολο, με τις προσθήκες που έγιναν αργά. Τον τελευταίο μήνα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια».

-το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ: «Πρέπει να ζητάς πολλά για να παίρνεις αυτά που αξίζεις. Αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο και να φτάσει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά να προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη».

-τον Κωνσταντέλια: «Είναι ένα ταλέντο που η ολοκλήρωσή του θα έρθει στα 24-25 χρόνια. Να έχει υπομονή και να μην ακούει τις Σειρήνες. Έχει το ταλέντο που αν το καλλιεργήσει πιστεύω πως θα γίνει ένα από τα ονόματα που θα αφήσουν εποχή. Μου θυμίζει τον εαυτό μου σε αυτή την ηλικία. Θα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα, όπως το σουτ του, αλλά έχει πολλή ποιότητα. Βλέπω στοιχεία που αν δουλέψει θα βελτιωθεί και θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα».

-τον Βιεϊρίνια: «Ο κάθε παίκτης ξέρει τα όριά του. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Εγώ σταμάτησα στα 37-38 μου χρόνια. Εγώ θα του πρότεινα όταν σταματήσει, να πάει 1-2 χρόνια να σπουδάσει και να επιστρέψει για να γίνει σκάουτ ή τεχνικός διευθυντής της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x