Stoiximan Super League

Κουχάρσκι: «Να επαναφέρουμε την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού»

Αποφασισμένος να δώσει τα πάντα, ώστε μαζί με τους συνεργάτες του να οδηγήσουν ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ράντεκ Κουχάρσκι.

Κανένα δισταγμό να βάλει ψηλά τον πήχη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ δεν είχε ο Ράντεκ Κουχάρσκι.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του, ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ξεκαθάρισε ότι στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να ξαναγίνει η ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του club για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που ανήκω ήδη στην οικογένεια ενός συλλόγου με την ιστορία και την ποδοσφαιρική κουλτούρα της ΑΕΚ.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους ανθρώπους του club, προκειμένου να δώσουμε την απαραίτητη θετική ενέργεια και να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να επαναφέρουμε και πάλι την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού προκειμένου να πάρει και πάλι τα σκήπτρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτς που θα μπορούσε να υπάρξει, ενόψει της επιστροφής της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, σε ένα υπέροχο γήπεδο, αλλά και της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από την ίδρυσή της. Είναι κάτι που έζησα στη Λέγκια το 2016 και προσδοκώ να το ζήσω και στη διάρκεια της θητείας μου στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x