Stoiximan Super League

Μπαίνει… και αύριο στην 11άδα της ΑΕΚ ο Κριχόβιακ: Προπονήθηκε φουλ και παίζει με ΠΑΟΚ

Τη δυνατότητα να βοηθήσει την ΑΕΚ από το επόμενο κιόλας παιχνίδι επιβεβαίωσε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και τέθηκε ήδη στη διάθεση του Οφρυδόπουλου για ΠΑΟΚ.

Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε κατάσταση που του επιτρέπει να βοηθήσει άμεσα, ο Πολωνός εντάχθηκε κανονικά την Τετάρτη στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα έφτασε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων δυο ώρες πριν την προπόνηση (στις 9.30) και πέρασε αρκετή ώρα στο γυμναστήριο.

Αφότου χαιρετήθηκε λοιπόν με τον Τσούμπερ και τον Σιμάνσκι πριν γνωρίσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τον παρουσίασε στ’ αποδυτήρια λέγοντας:

«Να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας έναν νέο ποδοσφαιριστή τον οποίο όλοι τον γνωρίζετε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα και προσωπικότητα βρίσκεται ανάμεσά μας, όπως και εκείνος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί βρίσκεται σε μια ομάδα στην οποία θα βρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα».

Στη συνέχεια ο Κριχόβιακ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης (χωρίς να χρειαστεί να λείψει από κάποιο σκέλος), έπαιξε στο δίτερμα και σφράγισε με την εικόνα του ότι θ’ αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Το ίδιο θα συμβεί και με τους Αραούχο, Άμραμπατ, Σιμόες και Στάνκοβιτς, οι οποίοι απουσίασαν σήμερα από το κανονικό πρόγραμμα (οι τρεις πρώτοι για λόγους αποφόρτισης και ο Αυστριακός εξαιτίας του ειδικού προγράμματος επανένταξης που ακολουθεί), αλλά θα επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x