Stoiximan Super League

Τσακίρης: Θα ψάξει έναν… Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ - Προτείνονται ήδη περιπτώσεις που δεν κλείνεις τα μάτια

Τη βεβαιότητα ότι τη νέα σεζόν η ΑΕΚ θ’ αναζητήσει ένα στόπερ τύπου Τσιγκρίνσκι (και δεν προσπερνά περιπτώσεις-ευκαιρίες που ήδη της προτείνονται) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στις μεταγραφικές προτεραιότητες που θα θέσει η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν (χωρίς ν’ αποκλείεται το ενδεχόμενο να κινηθεί από τώρα βάσει αυτών) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, επανέλαβε ότι η «Ένωση» δεν κλείνει την πόρτα που έχει ανοίξει λόγω του πολέμου.

Αφού επιβεβαίωσε λοιπόν την πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» να έχουν στην ομάδα της «Αγια-Σοφιάς» έναν στόπερ επιπέδου Τσιγκρίνσκι, σημείωσε ότι ήδη προτείνονται (λόγω της συγκυρίας) περιπτώσεις παικτών που δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια.

Όσο για τον Κριχόβιακ, τόνισε ότι είναι αναπόφευκτη η κουβέντα του πώς θα πειστεί να μείνει και μετά το καλοκαίρι, ενώ χαρακτήρισε ενδιαφέρον (βάσει των πληθωρικών χαρακτηριστικών και της δυνατότητας να παίξει στο «6», το «8» και το «10») το πώς θα αξιοποιηθεί στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x