Βαριές καταγγελίες από τον Γιώργο Κύρτσο, με δύο αναρτήσεις του στο Twitter, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.
Συγκεκριμένα, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό ότι στήνει το πρωτάθλημα υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το Μακεδονικό ζήτημα.
Δείτε τις αναρτήσεις του στο δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Συμψηφισμός α λα Τσίπρα.Παίρνει από ΒΕλλάδα μέρος της Ιστορίας της, την ταυτότητα και αξιοπρέπειά των κατοίκων της για να διευκολυνθεί με Ζάεφ αλλά στήνει το πρωτάθλημα υπέρ ΠΑΟΚ.Προκλητικά άνιση ανταλλαγή φαίνεται όμως πως στους υπολογισμούς μπαίνουν διαπλεκόμενες "ευκολίες".
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) 11 Μαρτίου 2018
Το στήσιμο πρωταθλήματος από την κυβέρνηση υπέρ ΠΑΟΚ θα της κοστίσει ακριβά.Ερευνες δείχνουν ότι μόνο το 5% των οπαδών εξαρτούν την ψήφο τους από τη μεταχείριση της ομάδας.Κερδίζεις 5% των ΠΑΟΚτζήδων χάνεις το 5% των Ολυμπιακών κα.Οι υπόλοιποι καταδικάζουν Τσίπρα για διαπλοκή.
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) 11 Μαρτίου 2018
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






