Stoiximan Super League

Ο Κωνσταντέλιας σε λιγότερο από δύο χρόνια… 26πλασίασε την χρηματιστηριακή του αξία!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει εκτοξεύσει την αξία του μετά από ενάμιση χρόνο, κάτι που φαίνεται και μέσα από τα νούμερα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέσα από τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να διαπρέψει με το ταλέντο του και το ποδοσφαιρικό του θράσος, με αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ να… τρίβουν τα χέρια τους.

Την ίδια ώρα, δεκάδες ευρωπαϊκοί (και όχι μόνο) σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και αρκετοί έχουν καταθέσει προτάσεις. Ή τουλάχιστον, έτσι γράφουν στο εξωτερικό. Μίλαν, Σεβίλλη, Λιντς, Μπενφίκα, Γαλατασαράι είναι από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί έντονα για τον ταλαντούχο εξτρέμ, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για μια μεγάλη μεταγραφή και να αφήσει εποχή!

Η διαρκής άνοδος του Κωνσταντέλια, φαίνεται και από την χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή που έχει εκτοξευθεί μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Τον Μάιο του 2021 όταν και… ξεκινά το «transfermarkt» να καταγράφει τη χρηματιστηριακή του αξία, ήταν στις 150 χιλιάδες. Τον Νοέμβριο του 2022 ανέβηκε στις 400 χιλιάδες και σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου του 2023 εκτοξεύθηκε στα 4 εκατομμύρια!

Ο Κωνσταντέλιας, σε λιγότερο από δύο χρόνια έχει ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία κατά… 26 φορές! Μιλάμε για τεράστιο νούμερο, το οποίο αναμένεται τους επόμενους μήνες να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μετρά 30 εμφανίσεις με 1 γκολ και 6 ασίστ, ενώ τα στοιχεία του, η ποιότητα, η ωριμότητα και η οξυδέρκειά του έχει καταφέρει να τον καθιερώσει ήδη στα πιο περιζήτητα wonder kids.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x