Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει από τον Οκτώβριο, αλλά αυτό δεν αρκεί»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Για τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Γιώργου Πετρίδη, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο «δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να αφήσει πίσω τη γκέλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και δεν είναι εύκολο.

Ακόμη, τόνισε πως το έχουν συνηθίσει, καθώς τα πολύ καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι δημιουργούν προσδοκίες, οι οποίες καταρρίπτονται μετά από λίγες μέρες, με αυτά που κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες και δεν αρκεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει να γνωρίσει την ήττα από τα τέλη Οκτώβρη, μιας και έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέτσκου πρέπει να εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση, για να γλιτώσει κάποιους προκριματικούς γύρους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ή να φτάσει πιο κοντά σε ομίλους.

Τέλος, μίλησε και για την κατάσταση του Ολιβέιρα, λέγοντας πως είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λαμία για το Κύπελλο, λόγω ενός οιδήματος που έδειξαν οι εξετάσεις.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x