Stoiximan Super League

Κωνσταντινίδης: «Με μεγάλη αυτοπεποίθηση κόντρα στον Άρη για έναν τίτλο που θέλουμε πολύ και αξίζουμε»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε για τη «μάχη» με τον Άρη με έπαθλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μήνυμα τίτλου από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova για τα στοιχεία, τα οποία πρέπει να έχει ο «δικέφαλος του Βορρά», ώστε να φτάσει στη νίκη επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Να πάμε στο παιχνίδι με τον Άρη έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό μας και με τη σωστή νοοτροπία για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο», επεσήμανε ο παλαίμαχος άσος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-τη φόρμα του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, πολύ σημαντικό παιχνίδι, κρίνεται το πρωτάθλημα. Για μας είναι ότι πιο σημαντικό και καλύτερο μπορεί να συμβεί. Το έχουμε ανάγκη. Εμείς ως προπονητές, τα παιδιά ως ποδοσφαιριστές και ο κόσμος. Νομίζω ότι πραγματικά σήμερα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν καλό αντίπαλο, καλά οργανωμένο και με καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

-το πώς γύρισε η κατάσταση μετά το ματς με τη Λαμία: «Σίγουρα είχαμε ένα κακό ή μέτριο παιχνίδι με τη Λαμία. Πραγματικά δε νομίζω ότι είναι αντεπίθεση αυτό που κάναμε. Είχαμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας που θέλαμε να κερδίσουμε, με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Βέβαια, μιλάμε για δυνατούς αντιπάλους ενώ στα Play-Off του ελληνικού πρωταθλήματος όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Τα πήγαμε καλά. Κάθε παιχνίδι μας έδινε και μεγαλύτερη ώθηση γιατί φτάναμε πιο κοντά στο σήμερα και πλέον μένει ένα παιχνίδι για να μπορέσουμε τελικά να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουμε».

-το αν πρόκειται για το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα που έχει ζήσει: «Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό το πρωτάθλημα αυτό. Ίσως εσείς να γνωρίζετε καλύτερα πότε άλλοτε κρίθηκε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική ανάμεσα σε δυο ομάδες. Ίσως ποτέ. Είναι συναρπαστικό όλο αυτό που έγινε και νομίζω ότι και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε πολύ και δίνει μεγάλη ομορφιά αυτό που έγινε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω τα πρωταθλήματα από εδώ και πέρα να είναι εξίσου όμορφα και αντίστοιχης δυσκολίας και πολλές ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλος για να το κατακτήσουν. Κυρίως, όλο αυτό, είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία δυναμώνουν και όλες οι ομάδες».

-το αν θα πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν σε αυτήν τη θέση στην αυλαία όταν ξεκινούσε η χρονιά: «Να πω την αλήθεια η χρονιά δεν ξεκίνησε με αυτήν την λογική. Η λογική που είχαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό. Νομίζω ότι ήταν πολύ σωστό όπως το διαχειριστήκαμε -αν και μιλάω εκ του αποτελέσματος αφού φτάσαμε σήμερα να διεκδικούμε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική- ίσως ενδόμυχα υπήρχε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας αλλά η επιλογή του να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι ήταν η καλύτερη επιλογή που κάναμε».

-τον αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει φέτος τον Άρη: «Όπως είπα και πριν, ο Άρης είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει κάποια ομάδα στα Play-Off, ίσως αν εξαιρέσουμε τη Λαμία με όλο τον σεβασμό προς αυτήν που είναι λίγο πιο αδύναμη, όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ δυνατές και είναι πολύ δύσκολο να τις κερδίσεις και να πάρεις βαθμούς. Έτσι και με τον Άρη, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να φτάσουμε στον πολυπόθητο τίτλο. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο. Θα είναι πολύ απαιτητικό και δυνατό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο τέλος όπως -θεωρώ- ότι μας αξίζει».

-το αν το διακύβευμα μπορεί να δώσει άλλον χαρακτήρα στο παιχνίδι: «Όχι, δεν αλλάζει κάτι. Είναι άλλο ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στα Play-Off μέχρι τώρα. Θα μπορούσε να είναι με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα εντός και εκτός έδρας. Οπότε δεν αλλάζει κάτι».

-τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη: «Η αυτοπεποίθηση. Να πάμε στο παιχνίδι με τον Άρη έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό μας και με τη σωστή νοοτροπία για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x