Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Άρη που θα κρίνει την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι σε μία συνεργασία, χωρίς να προκαλούν, από τη στιγμή που ξέρουν τι συμβαίνει με την αστυνομία, κάνουν κάποιες εμφανίσεις-εκπλήξεις. Υπάρχει ένα μήνυμα ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν, ότι θέλουν να μεταβούν στο ξενοδοχείο και δείχνουν αποφασισμένοι να το κάνουν πράξη. Όλοι θέλουν να βρεθούν στο κέντρο της πόλης. Δεν πτοούνται και δεν υπάρχει κάτι που θα τους σταματήσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε έναν ρυθμό αγώνων με παρόμοια σημασία, τελικοί ήταν και τα προηγούμενα ματς που έγιναν στην Τούμπα, με τον κόσμο στο πλευρό του. Το έφτασε εδώ που το έφτασε. Έχουν εμπεδώσει το μήνυμα του Λουτσέσκου, ότι έχουν κάνει πολλές υπερβάσεις, και δεν χρειάζεται άγχος, με τον ίδιο τρόπο και προσήλωση έχουν προετοιμαστεί τις τελευταίες ημέρες. Έχουν περάσει το μήνυμα πως είναι η καλύτερη ομάδα, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα και η ομάδα με τις νίκες στα τελευταία ντέρμπι. Αυτό το μήνυμα έχει περάσει εντός αλλά και εκτός, και έχει απομείνει να κατακτήσει τον τίτλο», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για το αρχικό σχήμα, την τακτική και τα πρόσωπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x