Stoiximan Super League

Κώτσιρας: «Θα παλέψουμε για την πρώτη μας νίκη στα Playoffs»

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό και για την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα.

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά της ομάδας, όπως ο Γιάννης Χριστόπουλος, στο ματς των Αρκάδων με τον Παναθηναϊκό, καθώς επίσης τόνισε πως η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα παλέψει μέχρι το τέλος για την πρώτη νίκη στα Playoffs.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την πορεία του Χριστόπουλου:

«Ο Γιάννης δουλεύει καθημερινά, εξελίσσεται. Τώρα είναι στον τρίτο του χρόνο με την πρώτη ομάδα. Παίρνει τις ευκαιρίες του και σίγουρα αν είναι ταπεινός και συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι να κάνει και το παραπάνω άλμα στην καριέρα του. Ασφαλώς και του μιλάω και τον συμβουλεύω. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, όπως ο Χουάν και ο Ματίας. Θέλουμε το καλό των νέων, να προοδεύσουν και να πετύχουν κάτι καλό στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στη ζωή τους.
Νομίζω ότι πρέπει να τους μιλάμε για να υπάρχει μια ισορροπία, να έχουν ταπεινότητα ούτως ώστε να συνεχίσουν παραπάνω».


Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:


«Η ομάδα παρουσιάζει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Σήμερα θα μπορούσαμε στο τέλος αν είχαμε μια δυο καλές επιλογές στην τελική πάσα να σκοράρουμε και τρίτο γκολ. Όπως και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με το δοκάρι που είχε. Εμείς απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας, προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι δεν θα είμαστε εύκολοι για κανέναν αντίπαλο. Έχουν απομείνει τρία παιχνίδια, θα τα παλέψουμε κι αυτά ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στα Playoffs.

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα Playoffs. Το είχαμε θέσει στόχο εξ αρχής. Είπαμε ότι θα έρθουμε να το ευχαριστηθούμε και αυτό κάνουμε. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που όταν παίζει με μεγάλες ομάδες, υποφέρεις και πρέπει να αμυνθείς, αλλά σίγουρα είναι ευχάριστο το ότι μπαίνουν νέα παιδιά, όπως ο Χριστόπουλος, ο Αλί Μπαμπά, ο Τζίμας. Είναι πολύ όμορφο να μπουν κι αυτοί στην ομάδα κι αργότερα να αποδώσουν τα αναμενόμενα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x