Stoiximan Super League

Λαμία: Χωρίς Τσιλούλη κόντρα στην ΑΕΚ στα playoffs

Ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια της Λαμία με την ΑΕΚ στα playoffs της Stoiximan Super League, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα της Φθιώτιδας.

Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:00) για την πρεμιέρα της διαδικασία των playoffs της Stoiximan Super League, ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ.

Παράλληλα, η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε πως ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια των playoffs με την «Ένωση», όπως είχε συμβεί και στο ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας, με τον Λεωνίδα Βόκολο να αποκαλύπτει μετά τον αγώνα ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει κλείσει στους «κιτρινόμαυρους».

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την έναρξη συζητήσεων με τον παίκτη από τον περασμένο Ιανουάριο, όπως δικαιούτο να πράξει, καθώς και την καταρχήν προφορική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x