Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Κρατά μόνο τη νίκη ο Άρης και… τέλος!

Ο προπονητής της εξέδρας αναφέρει τα συμπεράσματα από τη νίκη του Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας, κόντρα στους δέκα παίκτες της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Με το γκολ του Μπράμπετς να γράφει την ιστορία του ματς, ο Άρης επικράτησε 1-0 στο ΔΑΚ Λαμίας, ωστόσο η απόδοσή του θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή αν κάποιος υποστηρίξει ότι χωρίς την αριθμητική ανισορροπία, το βράδυ θα ήτα πολύ δύσκολο για τους «κίτρινους».

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει τέσσερα σημεία τα οποία προέκυψαν μετά την αποψινή αναμέτρηση:

Πρέπει να προβληματιστεί ο Άρης
: Μπορεί ο Άρης να πέρασε με τη νίκη από το ΔΑΚ Λαμίας, αλλά ενδεχομένως να μην τα κατάφερνε αν η Λαμία δεν έπαιζε με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο ζεστοί στο ματς μέχρι τη στιγμή της αποβολής και το κυριότερο έδειχναν να το θέλουν περισσότερο. Ακόμα και μετά το 0-1, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο 61’. Ο Άρης μπορεί να κρατήσει μόνο τη νίκη και στην ουσία τίποτα άλλο.

Καμαρά αγνοείται: Ήταν η πολύ μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού από τη Φούλαμ, αλλά ο Καμαρά ακόμα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα απόδοσης για να δικαιολογήσει τα λεφτά που έχουν δαπανηθεί για την απόκτησή του. Μπορεί να παλεύει, να προσπαθεί, αλλά από έναν παίκτη για τον οποίο δόθηκαν 3,5 εκατ. ευρώ, μια ομάδα χρειάζεται περισσότερα πράγματα από μία καλή διάθεση.

Ο Μπράμπετς είναι η σταθερά στην άμυνα: Από τις εννιά μεταγραφικές προσθήκες του καλοκαιριού, στην ενδεκάδα του Άρη ήταν μόλις τρεις παίκτες. Για τον Καμαρά τα είπαμε. Η απόλυτα πετυχημένη κίνηση αποδεικνύεται ο Μπράμπετς, που είναι βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας ενώ και ο Φαμπιάνο είχε αρκετά καλή απόδοση.

Η Λαμία έτσι δεν κινδυνεύει: Πολλά ακούγονται για τη Λαμία και για τον προβληματισμό λογω των αποτελεσμάτων, αλλά η εικόνα που έδειξε σήμερα δεν συμβαδίζει με μια ομάδα που αναμένεται να κινδυνεύσει με την παραμονή της στην κατηγορία. Έδειχνε να πατά καλύτερα στο 11 vs 11, ενώ με 10 παίκτες και με το σκορ στο 0-1 έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Με αυτή την αγωνιστική εικόνα δεν θα κινδυνεύσει η ομάδα της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x