Stoiximan Super League

Έμεινε με το «αχ» η Λαμία, κράτησε το αήττητο ο Αστέρας!

Η Λαμία είχε τις καλύτερες και μεγαλύτερες φάσεις στο ματς, δεν τις έκανε γκολ και έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει... 3/3 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Τα έδωσαν όλα και έμειναν στον... άσσο! Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 και χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές.

Είχαν μεγάλες ευκαιρίες και ήταν συνολικά καλύτεροι οι γηπεδούχοι αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του κορυφαίου στο ματς Παπαδόπουλου, με τους Αρκάδες να μένουν αήττητοι αλλά και με τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 κατέβασε τη Λαμία ο Τζανλούκα Φέστα. Ο Σαρανοφ στο τέρμα και οι Σιμόν, Αντετζο, Κορνέζος, Γκορανοφ στην άμυνα. Μπεχαράνο, Σλιβκα τα δύο χαφ, μπροστά τους οι Τσιλουλης, Ντε Βινσέντι, Νούνιες και μοναδικός προωθημένος ο Γιακουμάκης.

Ίδια διάταξη για τον Αστέρα Τρίπολης και από τον Ηρακλή Μεταξά. Ο Παπαδόπουλος στην εστία και τετράδα στην άμυνα οι Καρμονα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες. Στάνκο, Ντομίνγκεθ στον άξονα, οι Μπερτόγλιο, Γκαρνταφσκι, Ριερα μεσοεπιθετική τριπλέτα και ο Μπενίτο στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τη Λαμία ωστόσο να γίνεται επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπενίτο έκανε το τακουνάκι από κοντά ύστερα από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από την εστία.



Η Λαμία ανέβασε ρυθμό από το 20ο λεπτό του παιχνιδιού, απειλώντας την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 20’ ο Νούνιες βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, με την μπάλα να περνάει άουτ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα πίεζε συνεχώς τους Αρκάδες και έψαχναν το γκολ. Στο 33’ οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντε Βινσέντι σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε τελευταία στιγμή και έδιωξε.



Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η στιγμή του Αστέρα να απειλήσει, αλλά το σουτ του Μπενίτο πέρασε λίγο άουτ. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στη Λαμία στο 45+2’ όταν ο Τσιλούλης έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από την εστία. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους.



Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος η Λαμία, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και απειλώντας. Ο Παπαδόπουλος με εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Ντε Βινσέντι στο 48' κράτησε το μηδέν, ενώ λίγο αργότερα (61') ο Γιακουμάκης λίγο έλειψε να σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα όταν προσπάθησε να κρεμάσει τον κίπερ του Αστέρα, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ. Η Λαμία είχε τον έλεγχο και το μομέντουμ, με τον Αστέρα να παίζει πιο αμυντικά και κλειστά, θέλοντας αρχικά να διαφυλάξει την εστία του. Ο Μεταξάς έριξε στο ματς τον Σονί για να δώσει ενέργεια στους Αρκάδες, με τον Φέστα να... απαντά με Τζανδάρη και Μποάκι, με τον τελευταίο να ντεμπουτάρει.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν, είχαν το πάνω χέρι και φώναξαν για πέναλτι στο 75' με το ματς να συνεχίζεται, ενώ δύο λεπτά αργότερα άγγιξαν το προβάδισμα όμως ο Σλίβκα γλίστρησε και δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, με το 0-0 να παραμένει! Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 85', ήταν η σειρά του νεοεισελθόντα Μαρμεντίνι να αγγίξει το γκολ, όμως η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από την εστία!

Στις καθυστερήσεις δε, η Λαμία έχασε ακόμη μία πολύ μεγάλη φάση, αλλά ο Παπαδόπουλος με ακόμη μία τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του Μπεχαράνο... σφράγισε τον βαθμό για τον Αστέρα (0-0).

MVP: Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Άντεξε στην πίεση της Λαμίας στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας εκπληκτικές επεμβάσεις και κρατώντας καθαρή την εστία του.

Η σφυρίχτρα: Ο Αγγελάκης δεν είχε δύσκολες φάσεις να αντιμετωπίσει και είχε μια συνολικά καλή διαιτησία, αφήνοντας το ματς να παιχτεί και να αποκτήσει καλό ρυθμό.



Έτσι παρακολουθήσατε το ματς live μέσα από το sportfm.gr

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Σαρανοφ - Σιμόν, Αντετζο, Κορνέζος, Γκορανοφ, Μπεχαρανο, Σλιβκα, Τσιλουλης, Ντε Βινσέντι, Νούνιες, Γιακουμάκης

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Μπερτόγλιο, Γκαρνταφσκι, Ριερα, Μπενίτο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x