Stoiximan Super League

Αδιανόητο ξεκίνημα στο Λαμία-Ατρόμητος: 4 γκολ, χαμένο πέναλτι και 2-2 στο 22ο λεπτό!

Εκπληκτικός ο ρυθμός μετά από 22 λεπτά στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο, το οποίο σε αυτό το διάστημα έχει 4 γκολ, χαμένο πέναλτι και το σκορ είναι στο 2-2.

Βρέχει… γκολ στο ξεκίνημα του Λαμία-Ατρόμητος, αφού πρόκειται για ένα ματς με τρελό ρυθμό. Διότι μέχρι το 22ο λεπτό υπάρχουν τέσσερα γκολ, το σκορ είναι στο 2-2, ενώ έχουμε και ένα χαμένο πέναλτι.

Μόλις στο 4’ οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με μακρινό σουτ του Ασεβέδο που κόντραρε στον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 8’ ο Κούεν με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Η Λαμία απάντησε στο 13’, με τον Μαρτίνες να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή και να μειώνει σε 2-1. Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την ευκαιρία να επαναφέρουν τη διαφορά των δύο γκολ υπέρ τους, αλλά ο Κοσέλεφ νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Βαλένσια.

Στα… καπάκια, η Λαμία κατάφερε να κάνει το come-back, αφού σε φάση διαρκείας και μετά από αδράνεια στην άμυνα των Περιστεριωτών, o Σλίβκα από κοντά σκόραρε για να γράψει το 2-2.






Αναμφίβολα, πρόκειται για το πιο παραγωγικό πρώτο ημίχρονο σε αγώνα της Stoiximan Super League τη φετινή σεζόν, ενώ είναι απορίας άξιον το πότε είδαμε τελευταία φορά τέσσερα γκολ στο ίδιο ματς πριν καν συμπληρωθεί το 25λεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x