Stoiximan Super League

Λε Ταλέκ: «Ήμασταν θυμωμένοι μετά τον ΟΦΗ»

Θυμωμένοι μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ ήταν στην ΑΕΚ σύμφωνα με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Με νίκη (1-0) απέναντι στη Λαμία αντέδρασε η ΑΕΚ μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ.

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ στάθηκε στον θυμό που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας του, ύστερα από την αναμέτρηση της Κρήτης, ενώ σημείωσε ότι το παιχνίδι με τη Λαμία δεν ήταν δύσκολο.

Αναλυτικά, ο Λε Ταλέκ μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-το ματς με τη Λαμία: «Δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι, το ελέγξαμε από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, ότι είμαστε καλύτεροι, ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ένα δεύτερο ματς μέσα σε τρεις μέρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκοράραμε και ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

-το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Έχω παίξει μόνο τρία παιχνίδια, δεν μπορώ να κρίνω από τώρα, θα απαντήσω σε μερικούς μήνες».

-την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Δεν ήταν καλή η ατμόσφαιρα, ήμασταν θυμωμένοι γιατί ξέραμε ότι είναι μεγάλο λάθος να δέχεσαι τρία γκολ, αλλά συνέβησαν πολλά σε αυτό το ματς εναντίον μας. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε για εμάς, για τους φιλάθλους και τώρα συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε επτά βαθμούς, έχουμε ξεκινήσει καλά. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι οπότε πάμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ».

-το μέλλον της ΑΕΚ: «Έχουμε καλή ομάδα, ο σύλλογος απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε σχεδόν δυο μήνες μαζί, έχουμε δουλέψει πολύ, αν και κάποιοι παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x