Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης: Για την πρώτη νίκη εκατέρωθεν

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική της Super League με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι θα κοντραριστούν στις 18:00 (Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr), για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λιβαδειάς μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής και αναζητάει το πρώτο της τρίποντο. Είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αφού έδωσε και τα τέσσερα παιχνίδια της εκτός έδρας και δίνει σήμερα το πρώτο της ματς στο γήπεδό της. Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει μόνο τον Ντεντάκη και θα κατεβάσει τον Λεβαδειακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Βήχος, Βινίσιους, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Χάμμοντ, Νίκας, Μεχία, Βρακάς, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Μπελμόντ, Ρεγκίς, Τορό, Τσιριγώτης, Λούα Λούα και Δούμτσιος.

Από την άλλη ο Αστέρας μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα και θέλει στη Λειβαδιά την πρώτη του νίκη. Οι Αρκάδες έχουν βγάλει ως τώρα και αυτοί δύσκολο πρόγραμμα, αφού στις δύο από τις τέσσερις αγωνιστικές έχουν αντιμετωπίσει Ολυμπιακό (0-0) και Άρη (0-2), αντίστοιχα. Το ζητούμενο, εκτός από το τρίποντο, για τους «κιτρινομπλέ» είναι και να βρουν γκολ, αφού μόνο στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Βόλο (3-3) κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Κρέσπι επιστρέφει στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά, ενώ αντίθετα εκτός παραμένουν οι Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο.

Η αποστολή των Αρκάδων: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Ιγκλέσιας, Μπερτογλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδη, Βήχος, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μπελμόντ, Σκβάρκα, Βρακάς, Μουτίνιο, Δούμτσιος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Ριέρα, Μπερτόγλιο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες.

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Νιδριώτης
Τέταρτος: Πουλόπουλος
VAR: Τζήλος
AVAR: Πάτρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x