Stoiximan Super League

Υπογράφει τον Χρήστο Παπαδόπουλο από την Τζένοα ως το 2030 ο Λεβαδειακός!

Σε μια σημαντική επένδυση προχωρά ο Λεβαδειακός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού χαφ, Χρήστου Παπαδόπουλου, μέχρι το 2030!

Άνοιξε το… δίκτυό του και ενισχύεται με Έλληνα του εξωτερικού ο Λεβαδειακός! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκριτου Ιταλού δημοσιογράφου Νικολό Σκίρα, η ομάδα της Βοιωτίας προχωρά σε μια σημαντική κίνηση-επένδυση, καθώς αποκτά τον Χρήστο Παπαδόπουλο!

Πρόκειται για 21χρονο κεντρικό χαφ, ο οποίος ανήκει στην Τζένοα, αλλά αγωνίζεται στην Primavera της Αταλάντα με τη μορφή δανεισμού. Ο Σκίρα αναφέρει ότι ο παίκτης όχι μόνο έχει συμφωνήσει, αλλά τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαλανιακό, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Αετό Μακρυχορίου και στον Ηρακλή Λάρισας. Το 2022 η Τζένοα τον έκανε δικό της και, αφού τον δοκίμασε στην Κ19, τον προβίβασε στην πρώτη ομάδα μέχρι να έρθει ο δανεισμός στη Γιουβέντους.

Από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Κ23 της Αταλάντα, με την οποία φέτος μετρά επτά συμμετοχές. Τα καλύτερά του παιχνίδια τα πραγματοποίησε με την Κ20 της Τζένοα, όπου σε 47 εμφανίσεις μέτρησε 17 γκολ και έξι ασίστ, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, με 19 ματς και ένα γκολ.

Τέλος, σημειώνεται ότι τον Μάιο του 2024 έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Τζένοα, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίλαν στο Σαν Σίρο (3-3).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x