Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-Ιωνικός: Ντερμπάρα που κρίνει πολλά στη «μάχη» της παραμονής!

Λεβαδειακός και Ιωνικός τίθενται αντιμέτωποι στην έδρα του πρώτου για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, σε ένα μεγάλο ντέρμπι με φόντο την παραμονή!

Επιστροφή στην δράση μετά τη διακοπή του Πάσχα για τη Stoiximan Super League, με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των playouts να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, Λεβαδειακός και Ιωνικός θα τεθούν αντιμέτωποι στην έδρα της πρώτης, σε ένα μεγάλο ντέρμπι που αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής!

Λεβαδειακός-Ιωνικός: Η προαναγγελία του αγώνα

Οι Βοιωτοί βρίσκονται στην 14η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς μακριά από τη σωτηρία και τον αποψινό του αντίπαλο, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πριν τη διακοπή έφυγε με σημαντικότατο διπλό (1-0) από την Τρίπολη και την έδρα του Αστέρα, διευρύνοντας το αήττητο σερί του στα τέσσερα παιχνίδια και παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ηττήθηκε μόνο σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε στην έδρα του (3 ισοπαλίες, 1 νίκη), ενώ είναι αήττητος (χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί και γκολ) και στις δύο φετινές αναμετρήσεις του με τον Ιωνικό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του τον Καζένγκα Λούα Λούα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης, ενώ εκτός έμειναν οι Μουτίνιο, Δούτσιος και Τόρο.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βρακάς, Γιαννιώτας, Χάμοντ, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Παζ.

Λεβαδειακός-Ιωνικός: Η προαναγγελία του αγώνα

Από την άλλη, ο Ιωνικός βρίσκεται στη 12η θέση με 24 βαθμούς, ενώ πήγε… φορτσάτος στη διακοπή, αφού μετά την ήττα του από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των playouts, πανηγύρισε δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (εντός έδρας) και Παναιτωλικό (εκτός). Χάρη σε αυτά τα δύο τρίποντα κατάφερε να βγει μετά από καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού, ατενίζοντας με το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Μεσοβδόμαδα οι φίλοι της ομάδας τόνωσαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους, δίνοντας βροντερό «παρών» στην προπόνηση!

Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, αφού θα έχει στη διάθεσή του όλα τα βασικά του «όπλα».

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτετσιώτης, Αλέν, Ρομαό, Ρασίντ, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Μύγας, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Αντούνες, Τσίμπσαχ, Κάνιας, Φαντιγκά, Μασάς, Λοβέρα, Μάντζης, Σεμπά, Γούλερι, Μάνος, Ελευθεριάδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Χάμοντ, Μεχία, Νίκας, Παναγιώτου, Γιαννιώτας, Γερεμέγεφ.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά, Σεμπά, Μασάς, Μάντζης.

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Νικολαΐδης, Πάτριας
Τέταρτος: Καραντώνης
VAR: Παπαπέτρου
ΑVAR: Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x