Stoiximan Super League

Πέρασε από τη Λιβαδειά και… ξεμακραίνει ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε δεύτερη στη σειρά νίκη, αφού αυτή τη φορά επικράτησε 3-1 στην έδρα του Λεβαδειακού και ξεφεύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ τον… χαβά του! Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε δεύτερη στη σειρά νίκη και έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητη, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας.

Τρομερά αποτελεσματικοί οι Ηπειρώτες, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αλλά να μην καταφέρνουν να ισοφαρίσουν και να βλέπουν τους αντιπάλους τους να «χτυπάνε» άλλες δύο φορές. Στο φινάλε ωστόσο μείωσαν με γκολάρα του Παναγιώτου.

Ξεμακραίνει από τον… πάτο της βαθμολογίας ο ΠΑΣ που έφτασε τους 17 βαθμούς, με τον Λεβαδειακό να μένει στους 11. Την επόμενη αγωνιστική οι Ηπειρώτες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Βοιωτοί παίζουν στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Έφτασε τα 6 γκολ, παρότι στόπερ ο Εραμούσπε, όσα έχουν και οι Μπακαμπού, Γκρέι.

Στο μυαλό του κόουτς



Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Λεβαδειακό ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Στην εστία ο Στογιάνοβιτς και οι Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπάχανακ, Βήχος στην άμυνα. Χάμοντ, Νίκας τα δύο χαφ, μπροστά τους ο Μουτίνιο και οι Βρακάς, Συμελίδης στα άκρα, με τον Δούμτσιο στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος. Ο Τσιντώτας στο τέρμα, με τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε, Πήλιο στην τετράδα της άμυνας. Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο στα χαφ, με τους Μορέιρα, Παμλίδη στα εξτρέμ και τον Μπαλάν σε ρόλο σέντερ φορ.

Το ματς


Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα. Μετά τις κόντρες στο 20’ ο Μπάλαν βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Τσάπρας με φοβερή προβολή τον έκοψε πριν εκτελέσει.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μορέιρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, έκανε όμως κακό τελείωμα από θέση μέσα και πλάγια αριστερά από την περιοχή. Η στιγμή για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 29ο λεπτό, όταν ο Βρακάς έκανε την κάθετη στον Νίκα, αυτός όμως δεν μπόρεσε να νικήσει από θέση τετ-α-τετ τον Τσιντώτα. Δόθηκε οφσάιντ αλλά δεν υπήρχε κάτι, αν είχε σκοράρει ο Έλληνας χαφ θα είχαμε παρέμβαση του VAR.

Τα λεπτά περνούσαν, ο ρυθμός δεν ήταν και ο καλύτερος, με τον ΠΑΣ να βρίσκει τελικά το γκολ στο 45ο λεπτό. Ο Καραχάλιος έκανε την σέντρα, ο Μπάλαν υπέροχο τελείωμα με τη μία και νίκησε τον Στογιάνοβιτς για το 1-0. Κάπως έτσι η ομάδα του Θανάση Στάικου πήγαινε στα αποδυτήρια με προβάδισμα κόντρα στον Λεβαδειακό (1-0).

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: 3-0

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός, άρχιζε να πιέζει και να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο 50’ ο Κωνσταντινίδης έκανε την σέντρα, με τον Συμελίδη να κάνει το σουτ στην κίνηση αλλά την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια είχαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ο Τορό στο 61’ έκανε το σουτ στην κίνηση που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά σταμάτησε στο σώμα του Εραμούσπε. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τορό δοκίμασε τα πόδια του από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και στο 63ο λεπτό ο Μουτίνιο βγήκε απέναντι στον Τσιντώτα, αλλά έκανε κακό πλασέ και δεν βρήκε εστία.

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: 3-1

Ο ΠΑΣ… τιμώρησε τις χαμένες ευκαιρίες του Λεβαδειακού και χτύπησε για το 2-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα, ο Εραμούσπε με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Στογιάνοβιτς και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και στο 69ο λεπτό ο Τζίνο άνοιξε στον Σόρια, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Παμλίδης με φοβερό βολέ έγραψε το 3-0! Στην συνέχεια ο ρυθμός είχε πέσει και με τις αλλαγές, ωστόσο ο Λεβαδειακός μείωσε σε 3-1 με ένα καταπληκτικό γκολ! Ο Παναγιώτου στο 87’ έκανε μια απίθανη σουτάρα από τα 30 μέτρα για το 3-1. Ένα φανταστικό γκολ από τον Έλληνα αριστερό μπακ που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στην πρώτη κατηγορία.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΣ να παίρνει τη 2η σερί του νίκη και τον Λεβαδειακό να παραμένει στην 12η θέση.

MVP: Ο Παμλίδης ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα και για… highlight βάζει ένα καταπληκτικό γκολ. Ο κορυφαίος του γηπέδου, με τον Μπαλάν να τον ακολουθεί από κοντά.

Η σφυρίχτρα: Ο Μανούχος δεν είχε δύσκολο έργο, έχοντας χάσει ορισμένες φάσεις κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο. Γενικότερα, πάντως, δεν είχε κακή απόδοση.

Έτσι παρακολουθήσατε το παιχνίδι live μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x