Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου» με φόντο την απαιτούμενη ηρεμία

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται για την 17η αγωνιστική της Super League 1, με φόντο τη νίκη και την απαιτούμενη ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη 17η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα παιχνίδι με φόντο τη νίκη και την απαιτούμενη ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τρίτη και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη που θα της δώσει... ανάσα για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Από την άλλη, το σύνολο του Θανάση Στάικου είναι στο Νο. 10 της κατάταξης με 14 βαθμούς προέρχεται από τη σπουδαία επικράτηση με 2-1 επί της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» και πηγαίνει στη Λειβαδιά με ανεβασμένη ψυχολογία, θέλοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στους απόντες, ο Τζίμας ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Ροσέρο, Μπιλμπάο, Λέο, Κόντε, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν στα Γιάννενα και οι Ποζνάνσκι, Τσίρης, Μπαγκαλιάνης, Κύρκος, Μουστάκας, Βρακάς, Αθανασίου.

Αντιθέτως, στην αποστολή επιστρέφουν οι Κιάκος, Λώλης.

Οι αποστολές:

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μεχία, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης, Νταμπό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Λώλης Ν., Καραχάλιος, Τσάβος, Ριένστρα, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης Αλ., Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς - Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Βήχος - Χάμοντ, Συμελίδης - Τορό, Νίκας, Μουτίνιο - Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Στάικος
4ος: Δημήτριος Καραντώνης
VAR: Βασίλειος Φωτιάς, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x