Stoiximan Super League

«Δεν άντεξε την ήττα από τον Λουτσέσκου ο Μελισσανίδης, δικαίωση του Ραζβάν που αρνήθηκε την ΑΕΚ»

Οι Ρουμάνοι σχολιάζουν την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για δικαίωση του συμπατριώτη τους, Ραζβάν Λουτσέσκου, που αρνήθηκε την πρόταση του Μελισσανίδη.

Την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ και να επιστρέψει, τελικά, στον ΠΑΟΚ, σχολιάζουν σήμερα (11/10) ρουμανικά ΜΜΕ.

Με αφορμή την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον πάγκο της «Ένωσης», οι Ρουμάνοι γράφουν πως «ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δέχτηκε την πρόταση, που του έκανε την περασμένη άνοιξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τελικά ο ηγέτης της ΑΕΚ απέλυσε τον προπονητή του μετά από μόλις επτά παιχνίδια. Δεν άντεξε την ήττα που υπέστη από τον Ραζβάν».

Και συνεχίζουν, σημειώνοντας: «Η επιθυμία του Μελισσανίδη να τον φέρει στην ΑΕΚ ήταν τέτοια, που έσβησε από το μυαλό του όσα έγιναν το 2018 και τη μετωπική επίθεση, που του έκανε και ήταν έτοιμος να έρθει ακόμη και σε σύγκρουση με τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, είπε όχι και προτίμησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ».

Για την αποχώρηση Μιλόγεβιτς, δε, οι συμπατριώτες του Λουτσέσκου γράφουν: «Ο Μελισσανίδης δεν μπορούσε να δεχτεί την ήττα από τον Λουτσέσκου. Άφησε τον Σέρβο τεχνικό για άλλη μια εβδομάδα και τον απέλυσε αμέσως μετά, παρά το γεγονός πως κέρδισε τον Παναιτωλικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x