Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Νίκη που βοηθά να χτίσουμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ευχαριστημένος από τη νίκη, δεδομένων και των δυσκολιών που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία με τα κρούσματα, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πήραμε τη νίκη. Ελέγξαμε το ματς, είχαμε καλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, αλλά είχαμε κάποια λάθη στα τελευταία 60 μέτρα. Και οι δύο ομάδες υπέφεραν από τον κορωνοϊό, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι, γιατί είχαμε μια μικρή περίοδο προπονήσεων. Από όλες τις απόψεις είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε μια ομάδα για την οποία αυτή την περίοδο μετρούν περισσότερο τα αποτελέσματα, που δίνουν αυτοπεποίθηση και ώθηση για να χτίσουμε την ομάδα όπως θέλουμε», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για την αγκαλιά με τον Λέο Ζαμπά που τον… γκρέμισε στο χορτάρι και το πώς ανταποκρίθηκαν τα νέα πρόσωπα, είπε: «Η μέση μου είναι καλά, μην αγχώνεστε για μένα. Προτιμώ να ζω τέτοιες καταστάσεις σε κάθε αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που μπήκαν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Ζάμπα, παρότι είχε μόλις λίγες προπονήσεις επέστρεψε από τη Βραζιλία σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενα να μπει και να είναι έτοιμος. Ο Τσόλακ, για τον οποίο είχα ακούσει πολλές ιστορίες, είχε πολύ καλή συμπεριφορά στις προπονήσεις και έχει καλές κινήσεις. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα αυτός που πρέπει και μας έδωσε πολλά. Επίσης, ο Ροντρίγκο Σοάρες που μάλλον έπαιξε το τελευταίο του ματς με την ομάδα, ήταν εδώ, μας βοήθησε στην κατάσταση με τον κορωνοϊό και έπαιξε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x