Stoiximan Super League

Ο Ζαμπά... γκρέμισε στο χορτάρι τον Λουτσέσκου μετά το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ!

Ο Λέο Ζαμπά πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πέφτοντας πάνω στον Ραζβάν Λουτσέσκου και με τους δύο άνδρες να κυλιούνται στο χορτάρι της Τούμπας!

Με το... δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022 ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της Super League 1.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λέο Ζαμπά αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Μάλιστα, ο 23χρονος Βραζιλιάνος, που είχε να αγωνιστεί από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2020 με τον «Δικέφαλο του Βορρά», συνδύασε το φετινό του ντεμπούτο με γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα με τον ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν τρία χρόνια και τα τέλη Γενάρη του 2019!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έτρεξε κατευθείαν προς τον πάγκο της ομάδας και... χάθηκε στην αγκαλιά του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους δύο άνδρες να πέφτουν μάλιστα στο χορτάρι και να πανηγυρίζουν έξαλλα το τέρμα που πέτυχε ο Ζαμπά!







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x