Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Το μυαλό των παικτών προσπαθεί να χαλαρώσει, είμαστε σε καλό επίπεδο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις δύο μεγάλες νίκες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μέσα σε λίγες μέρες και τους τρεις στόχους που διεκδικεί ο ΠΑΟΚ.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στις δύο μεγάλες νίκες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μέσα σε λίγες μέρες και τους τρεις στόχους που διεκδικεί ο ΠΑΟΚ.

Για το βαρύ πρόγραμμα είπε: «Θα πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτό το πρόγραμμα τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Θα πρέπει να το έχουμε ως δεδομένο. Οι σκέψεις μου για το παιχνίδι δεν διαφέρουν από αυτές που έκανα πριν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει διαφορετική ψυχολογία και πρόσωπα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Αγωνίζεται για τη θέση της στην κατηγορία. Προερχόμαστε από δύο μεγάλα αποτελέσματα, μια πρόκριση και μια νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες μέρες. Το μυαλό των παικτών κάπως προσπαθεί να χαλαρώσει, όταν υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε μεγάλη υπεροχή».

Για τις αλλαγές που βλέπει στην ομάδα του: «Μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Η κατανόηση των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχει βελτιωθεί, έχουμε ανακτήσει το συναίσθημα να παλεύουμε μέχρι το τέλους, φάνηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στο ματς με την ΑΕΚ που παλέψαμε μέχρι το τέλος. Βρισκόμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και έχουμε διπλό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό σε μια ευρωπαϊκή πορεία που μας πλήγωσε πολύ και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα μέχρι να πάρουμε την πρόκριση»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x