Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Η ικανότητα του ΠΑΟΚ, ο νωθρός Ατρόμητος και ο Γκάμαρης

Τα σημεία-κλειδιά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα με τα μάτια του προπονητή της εξέδρας.

Σε ένα ματς που κρίθηκε με την εξαιρετική κεφαλιά του Κρέσπο, ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στη μάχη με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με όπλο την ικανότητά του, κόντρα σε έναν νωθρό Ατρόμητο μετά το 25' και τον Γκάμαρη να μην στέκεται σε καλό επίπεδο.

Τα όσα είδε ο προπονητής της εξέδρας:

Η ικανότητα του ΠΑΟΚ να… τελειώνει τη δουλειά

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν και το καλύτερό του, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά ακόμα και έτσι βρήκε τις λύσεις για να κερδίσει του σημαντικούς τρεις βαθμούς. Αυτό δεν ήταν τυχαίο, αλλά από ότι φαίνεται μια «ικανότητα» που έχουν αναπτύξει οι Θεσσαλονικείς να τελειώνουν ματς που τους δυσκολεύουν. Τα 14 ματς που τρέχουν σερί αήττητοι με 12 νίκες, αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και είναι δεδομένο ότι με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο θα γίνει κάτι σαν βασικός στόχος για να ολοκληρωθεί μια ακόμα χρονιά με θετικό πρόσημο, μέσα από τις πολλές δυσκολίες που προέκυψαν.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Ο προπονητής της εξέδρας


Ο «άφαντος» Ατρόμητος μετά το 25’

Οι Περιστεριώτες μπήκαν στην Τούμπα με φόρα από τη νίκη-ανατροπή κόντρα στη Λαμία και στα πρώτα λεπτά ήταν απειλητικοί σε μεγάλο βαθμό. Πρώτα το σουτ του Τζοβάρα, μετά η προσπάθειες του Ροτάριου με τις συνεχόμενες τρίπλες και φυσικά η φάση του 24΄με τον Πασχαλάκη να διώχνει εντυπωσιακά, άλλα που η μπάλα κατέληξε μετά στο χέρι του Κρέσπο. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν και όλα έδειχναν πως θα δεχθούν γκολ, όπως και έγινε. Ο ΠΑΟΚ έφτανε πανεύκολα στην αντίπαλη περιοχή, η τριάδα με ουσιαστικά τρία αμυντικά χαφ στο κέντρο βοηθούσε την άμυνα αλλά όχι την ανάπτυξη, με αποτέλεσμα ο Κόλμαν να προσπαθήσει τα αλλάξει όλα αρκετά αργά και χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Ο προπονητής της εξέδρας


Ο Γκάμαρης που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων

Μια εμφάνιση που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα. Ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα κατέγραψε δύο μεγάλα λάθη στο ματς της Τούμπας που του βάζουν βαθμό κάτω από τη βάση. Πρώτο, το πέναλτι που δεν δίνει στο χέρι του Κρέσπο, μια απόφαση που θα άλλαζε όλο το ματς. Δεύτερη, το γεγονός ότι είναι μπροστά στη φάση που ο Άκπομ άθελά του χτυπά τον Γιαννιώτη και στη συνέχεια ο Μπίσεσβαρ σκοράρει. Το VAR σωστά πάλι καλά τον… έσωσε με το να τον φωνάξει να το δει, αν και ήταν μπροστά σε πραγματικό χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x