Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Υπάρχουν αποφάσεις που μπορεί να ευνοήσουν μια ομάδα, πρέπει να παλέψουμε κόντρα σε όλα αυτά»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το διπλό του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας (0-2).

Το τέλος της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τους Θεσσαλονικείς να περνούν με 2-0 από τη Λαμία, την ώρα όπου η ΑΕΚ «γκέλαρε» στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως το αποψινό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λαμία, ενώ, στη συνέχεια, αναφέρθηκε τόσο στο απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας του, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:


«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπήρχαν πολλοί χώροι. Συγχαρητήρια στη Λαμία. Ήταν άτυχο που δε σκοράραμε νωρίτερα, αλλά ήρθε το γκολ από τον Τάισον. Ανοίξαμε την άμυνα προσπαθήσαμε να βρούμε τους χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, μπορεί να μην είναι θεαματικό.

Υπάρχουν αποφάσεις που μπορεί να ευνοήσουν μια ομάδα. Πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες. Να παίζονται όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο. Θα πρέπει να παλέψουμε κόντρα σε όλα αυτά. Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι και οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν στα play-offs, καλά οργανωμένες. Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής θα είναι δύσκολο.

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε πολλά παιχνίδια, ακολουθούν και τα ματς με τη Ντιναμό, αλλά θα ανταπεξέλθουμε».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x