Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον τελικό από ένα πέναλτι… εφεύρεση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ρουμανική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου…

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του σε ρουμανική ιστοσελίδα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ειδικά στο πέναλτι που έκρινε και το αποτέλεσμα του ματς χαρακτηρίζοντάς το… εφεύρεση.

«Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε σου αφήνει κάτι, κάποια απογοήτευση, αλλά προχωράμε μπροστά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του και συνέχισε σχολιάζοντας την εφετινή σεζόν των 59 αγώνων για την ομάδα του…

«Σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις».

Τέλος δέχθηκε ερώτηση για το εφετινό πρωτάθλημα της Ρουμανίας…

«Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας! Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x