Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Πρέπει να έχουμε πάθος για να κυνηγήσουμε κάθε στόχο, θα υπάρχει μεγάλη πίεση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν πάθος, διαύγεια και σωστή νοοτροπία για να διεκδικήσουν νταμπλ και ευρωπαϊκή πορεία ξανά!

Μια ακόμα ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε το… μενού της σημερινής (04/07) πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» έως τώρα, αλλά παράλληλα να τους ζητάει περισσότερα πράγματα για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τους στόχους που υπάρχουν.

«Είμαστε μια ομάδα γύρω από την οποία υπάρχει μεγάλη πίεση. Και διαρκώς θα υπάρχει… Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πάθος και τη δουλειά που κάνετε, από αυτό που βγάζετε στο γήπεδο! Πρέπει να έχουμε το πάθος για να κυνηγήσουμε κάθε στόχο, τον τίτλο, το Κύπελλο, την διάκριση στην Ευρώπη! Θέλουμε να είμαστε μίνιμουμ στη δυάδα και να φτάσουμε στην Ευρώπη εκεί που πήγαμε πέρσι! Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου.

Και πρόσθεσε: «Πέρσι είχαμε φανταστική σεζόν αλλά μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε την πίεση, να διαχειριζόμαστε τις στιγμές του αγώνα, να μην χαλαρώνουμε! Προχθές κερδίζαμε 1-0 και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, παλέψτε όλοι μαζί εντός και εκτός του γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x