Stoiximan Super League

Νέο συμβόλαιο σε Αουγκούστο προσφέρει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στους Άραβες και ήδη τον ενημέρωσε πως θα συζητήσουν για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τέλος στα «φλερτ» του Ντόουγκλας Αουγκούστο με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να βάλει ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου μέσου έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν συζητούν καν μία τέτοια πιθανότητα και παράλληλα δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στο «δέσιμο» του παίκτη με νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενημέρωσε ήδη τον παίκτη και τους εκπροσώπους του πως υπάρχει διάθεση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Αουγκούστο, ο οποίος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Οι σχετικές συζητήσεις αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του. Ένας από τους παίκτες που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Εδώ και έναν μήνα ο Ζοσέ Μπότο είναι σε διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα, η οποία – όπως και ο ΠΑΟΚ με τον Τσόλακ και τη Ρέιντζερς – θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του παίκτη και μετά να τον παραχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x