Stoiximan Super League

Λύθηκε το θέμα Εμποκού στον Παναθηναϊκό

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό για το θέμα του Πολ Ζοσέ Εμποκού, καθώς οι «πράσινοι» κατέβαλαν 100.000 ευρώ στην Κιέβο και διακανόνισε το υπόλοιπο χρέος προς τους Ιταλούς.

Γρήγορα φρόντισε να σβήσει τη... φωτιά που άναψε η υπόθεση του Πολ Ζοσέ Εμποκού ο Παναθηναϊκός, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Κιέβο για το οφειλόμενο ποσό, από το δανεισμό του 26χρονου την περίοδο 2016-17.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» κατέθεσαν 100.000 ευρώ στους Ιταλούς, προκειμένου να παύσουν άμεσα οι όποιοι κίνδυνοι που απειλούσαν το «τριφύλλι» από τη FIFA και στη συνέχεια έφτασαν σε συμφωνία με την ομάδα της Βερόνα για το υπόλοιπο πόσο.

Αυτό είναι 212.500 ευρώ (συνολικό ποσό οφειλής 312.500 ευρώ) και οι «πράσινοι» συμφώνησαν να το πληρώσουν σε δόσεις, σε διακανονισμό που προφανώς έγινε δεκτός από την Κιέβο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x