Stoiximan Super League

Από τον Μάνταλο ο ορισμός του διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λογικά και της 6ης αγωνιστικής

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι, μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ, ο ορισμός του διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, θα αποφασίσει για τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/09), του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αυτό έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω ανακοίνωσής της, λίγη ώρα μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη (27/09) αναφορικά με τον ορισμό του νέου αρχιδιαιτητή. Κάτι, που πρακτικά σημαίνει πως, το πιθανότερο σενάριο είναι, ο Μάνταλος να είναι εκείνος, που θα κάνει και τους ορισμούς για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League η οποία θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x