Stoiximan Super League

Επίσημο: Ο Ιταλός Σότσα στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μόνο ο παρατηρητής Έλληνας!

Λίγη ώρα μετά την παραίτηση του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, που έγινε αποδεκτή από τον Τάκη Μπαλτάκο, ανακοινώθηκε ο ορισμός του Ιταλού Σιμόνε Σότσα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ!

Λευκός καπνός μετά τον χαμό των τελευταίων δύο ημερών! Λίγη ώρα αφότου ο Στιβ Μπένετ υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΚΕΔ, με τον Τάκη Μπαλτάκο να την κάνει αποδεκτή, ανακοινώθηκε ο ορισμός του Ιταλού διαιτητή Σιμόνε Σότσα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (25/09), για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!

Ο ορισμός, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, έγινε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος, πιθανότατα, θα κάνει τους ορισμούς και της επόμενης αγωνιστικής.

Ο 36χρονος Σότσα, 2ης κατηγορίας της UEFA, υποδείχθηκε ως διαθέσιμος από την UEFA από το βράδυ της Πέμπτης (21/09) και… περίμενε τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αφού ο Μπένετ ήθελε να βάλει ελληνική ομάδα. Σήμερα και μετά από συνέβησαν, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αποτελεί παρελθόν και έτσι ορίστηκε ο Ιταλός, που φέρνει, μάλιστα, όλη την ομάδα μαζί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και ο 4ος διαιτητής θα είναι ξένος, αλλά και ο AVAR, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά!

Μόνο ο παρατηρητής διαιτησίας είναι Έλληνας, καθώς ορίστηκε ο Καρατζίκας (Αθηνών).

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Διαιτητής ο Ιταλός Σότσα

Θυμίζουμε, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη (27/09) αναφορικά με τον ορισμό του νέου αρχιδιαιτητή. Κάτι, που πρακτικά σημαίνει πως, το πιθανότερο σενάριο είναι, ο Μάνταλος να είναι εκείνος, όπως προαναφέραμε, που θα κάνει και τους ορισμούς για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League η οποία θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x