Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε, μας έλειψε ο γρήγορος ρυθμός»

Απογοητευμένος με την εικόνα του Άρη κόντρα στη Λαμία (1-1) εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας πάντως πως υπάρχουν ελαφρυντικά.

Ο Άρης προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα του, μένοντας στο 1-1 με τη Λαμία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης». Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έσωσαν τον βαθμό με γκολ του Ασλανίδη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Άκη Μάντζιος, στάθηκε στην άσχημη εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως πάντως υπάρχουν ελαφρυντικά, αφού πρώτον έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν είναι στις αρχικές επιλογές, και δεύτερον η αναβολή του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει το πρόγραμμα των προπονήσεων του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Νομίζω ότι σήμερα δεν έχουμε πιάσει την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν είχαμε πολλά από αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Υπάρχει δικαιολογία, λόγω των αναβολών έχουμε διαφοροποιήσει λίγο το πρόγραμμα των προπονήσεων, γιατί δουλεύουμε για την πρεμιέρα.

Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε. Μοιράσαμε το χρόνο, δώσαμε χρόνο και σε παιδιά που δεν παίζουν τόσο. Αλλά μας έλειψαν σήμερα η πίεση, το πρέσινγκ και τον γρήγορο ρυθμό. Προχωράμε, στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x