Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Παίζουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, έχουμε μια ταυτότητα»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα στα αγωνιστικά του Άρη.

Την Κυριακή (05/12), ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για τη 12η αγωνιστική της Super League 1, λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, αναφέρθηκε στην αντίδραση που έδειξαν οι «κίτρινοι» μετά την ήττα από τον ΠΑΣ με τα τρίποντα κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και στα αγωνιστικά ζητήματα με τους Κουέστα, Μπερτόγλιο και Εντιαγέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το τι άλλαξε στον Άρη από την ήττα κόντρα στον ΠΑΣ μέχρι τις νίκες με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ: «Το έχω ξαναπεί πως το ασυνήθιστο ήταν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Και σαν αποτέλεσμα και σαν εικόνα της ομάδας. Εμείς όλο αυτό το διάστημα δώσαμε μεγάλη βάση στο ψυχολογικό κομμάτι και επανήλθαμε με δύο νίκες παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο».

Για τα στοιχεία που έχει ο Άρης: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που έχει ταυτότητα, έχει στοιχεία πολλά που δουλεύουμε έναν χρόνο τώρα. Τα κρατάμε όλα αυτά. Παίζουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και θέλουμε συνεχώς να βελτιώνουμε κι άλλο την ομάδα μας».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρώτα απ’ όλα παίζουμε με έναν καλό και σοβαρό αντίπαλο που έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι του. Είναι το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Το πρωτεύον είναι να ξεκουραστεί η ομάδα και να είναι πιο έτοιμοι κάποιοι παίκτες που είχαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και έπειτα να δούμε πως θα μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα την ομάδα μας για να κερδίσουμε τον αγώνα με την Τρίπολη».

Για το αν θα κάνει ροτέισον για λόγους ξεκούρασης: «Μέχρι την Κυριακή θα δούμε. Θα αξιολογηθεί ο βαθμός κούρασης κάποιων παιδιών και θα αποφασίσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για την επιστροφή του Μπερτόγλιο: «Ο Φακούντο είναι κομβικός παίκτης. Τα χαρακτηριστικά του και η θέση που παίζει είναι τέτοια που δεν μπορεί κάποιος να τον αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πηγαίνουμε με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό που γυρίζει και έχουμε μία επιπλέον λύση».

Για τον Εντιαγέ: «Στάθηκε καλά στα δύο παιχνίδια. Θα είναι εκτός λόγω καρτών, οπότε θεωρώ πως η παρουσία του Μπερτόγλιο θα καλύψει το κενό του».

Για την κατάσταση του Κουέστα: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλους. Ταλαιπωρείται ακόμα, έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας και θα τον περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x