Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Τιμητική η υποδοχή του κόσμου - Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη με 3-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 3-0 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε στο Κλεάνθης Βικελίδης ως αντίπαλος και μίλησε μετά το παιχνίδι, ευχαριστώντας τον κόσμο των «κίτρινων» ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς.

Για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης και την υποδοχή του κόσμου: «Αισθάνομαι πολύ ωραία γι’ αυτή την επιστροφή άσχετα που ήρθα σαν αντίπαλος. Δημιουργήσαμε αρκετά πράγματα, πετύχαμε εξίσου αρκετά σ’ αυτή τη διετία. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ιδιαίτερα συναισθήματα. Σίγουρα ήταν ιδιαίτερο αυτό που ένιωσα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Άρη μέσα από την καρδιά μου. Τους ευχαριστώ για την υποδοχή, ήταν τιμητικό για μένα. Σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε πολλά. Η ομάδα απέκτησε τον σεβασμό όλων, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι κάναμε την καλύτερη πορεία των τελευταίων σαράντα χρόνων. Θεωρώ ότι βάλαμε τις βάσεις στην ομάδα ώστε να γίνει καλύτερη και πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες για να πάει πιο ψηλά».

Αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Ο Άρης δεν μας πίεσε, αλλά βρήκε δύο γκολ και τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Στο β' ημίχρονο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x