Stoiximan Super League

Μάγκνουσον: «Αν παίξουμε με τον τρόπο μας, θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αισιοδοξεί για το 11/11 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Την πεποίθηση πως αν ο Παναθηναϊκός αποδώσει όπως… ξέρει θα πάρει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

«Αυτά τα ντέρμπι ξεπερνούν κατά πολύ την έννοια ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο μας. Αν το κάνουμε, θα νικήσουμε. Είναι ένα ντέρμπι και θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μας περιμένει σκληρή μάχη. Από χθες ξεχάσαμε τα πάντα και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα. Ξέρουμε ότι για τους οπαδούς αυτά τα ντέρμπι είναι οι πραγματικοί τελικοί της χρονιάς και θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη», τόνισε ο Ισλανδός στόπερ στην Live Sport.

Όσο για τη νίκη στον Βόλο; «Δεν περιμέναμε εύκολη αποστολή. Όμως εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό, αυτή είναι η νοοτροπία μας και δεν εφησυχάζουμε. Ξέρουμε ότι αν δεν προσέξουμε ή αν χαλαρώσουμε, κάθε ομάδα μπορεί να μας τιμωρήσει. Όμως δεν δώσαμε τέτοια δικαιώματα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και ‘σκοτώσαμε’ τον αντίπαλο από το πρώτο ημίχρονο».

Ο 29χρονος άσος, όπως και όλοι οι παίκτες της ομάδας και ειδικά οι ξένοι, έμειναν άφωνοι με την παρουσία 17.000 φίλων του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό. «Είμαι ενθουσιασμένος με όσα είδα. Ανθρώπους χαρούμενους, να οδηγούν χαμογελαστοί για το γήπεδο, να ταξιδεύουν απολαμβάνοντας τη διαδρομή και τραγουδώντας για την ομάδα μας. Αγαπώ όλο αυτό το σκηνικό, είναι ξεχωριστό για μένα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε χαρές και επιτυχίες. Και στη Ρωσία που ήμουν ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα εκτός έδρας, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ είναι το κάτι άλλο. Είναι μια τρέλα! Δεν πρόκειται πουθενά να βρεις πιο τρελούς οπαδούς από τους Έλληνες. Ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο και έκανε το γήπεδο σαν… Λεωφόρο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x