Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Μπόλονι για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Λάζλο Μπόλονι.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει καταλήξει σε ορισμένες σκέψεις όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει το «τριφύλλι» απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρουσιάζεται να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Σανκαρέ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, τη θέση τους στο αρχικό σχήμα θα διατηρήσουν ο Αλεξανδρόπουλος και ο Νιάς, ενώ την τριάδα θα συμπληρώνει ο Μαουρίσιο που εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα φαίνεται πως διεκδικήσει θέση στην «πράσινη» επίθεση επί ίσοις όροις με τον Καρλίτος, ενώ ο Ιωαννίδης θα παραμείνει στην ενδεκάδα.

Η εναλλακτική για το δεξί άκρο της επίθεσης ακούει στο όνομα Αϊτόρ, ο οποίος δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά με τον ΠΑΟΚ έχει παράδοση στο σκοράρισμα (και στην κανονική διάρκεια είχε βρει δίχτυα και στο πρόσφατο 3-0 της Λεωφόρου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x