Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν ολόκληρη ζωή ή δέκα ζωές για άλλους»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στις μεταγραφές των Μαρσέλο και Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, καθώς και τις επιτυχίες της ομάδας που βοηθούν στο να γίνονται τέτοιες κινήσεις.

Μετά την αρχική του τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Μίτσελ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε και τις μεταγραφές των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην «εμπειρία και τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάτι που μας βοηθά να βρούμε και να διαπραγματευτούμε, να πείσουμε ορισμένους μεγάλους παίκτες να έρθουν και να παίξουν στον Ολυμπιακό».

Επιπλέον, ο ηγέτης των Πειραιωτών έκανε μνεία στις εντός και εκτός συνόρων επιτυχίας του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν ολόκληρη ζωή ή δέκα ζωές για άλλους».

Αναλυτικά:

«Με την εμπειρία που έχουμε και τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι κάτι που μας βοηθά να βρούμε και να διαπραγματευτούμε, να πείσουμε ορισμένους μεγάλους παίκτες να έρθουν και να παίξουν στον Ολυμπιακό. Στα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό έχουν γίνει πάρα πολλά, όχι μόνο με τις επιτυχίες μέσα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό και πολλές βραδιές δικές μας μπορεί να αποτελούν ολόκληρη ζωή ή δέκα ζωές για άλλους. Εμείς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε αυτές τις επαφές. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η ενασχόλησή μας με τη Νότιγχαμ. Είναι κάτι που βοηθά και τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή που βρίσκεται και στην Premier League μας βοηθά ακόμη περισσότερο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

Μπορείς να μιλάς με ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη ως άνθρωπος από την Premier League κι αυτό κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη. Είπα και στον Μίτσελ ότι έχουμε εδώ τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο, τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο, τον Χάμες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x