Stoiximan Super League

Μαρτίνς για Σπανούλη: «Ζημιά για τον Ολυμπιακό η απόφασή του, πιο φτωχό το μπάσκετ»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Βόλφσμπεργκερ, ενώ αναφέρθηκε και στην απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη από το μπάσκετ!

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Βόλφσμπεργκερ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί στην είδηση-βόμβα της αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα της ομάδας του: «O πρώτος φιλικός αγώνας προετοιμασίας δεν λέει πολλά. Είδαμε πράγματα που μας άρεσαν, άλλα πράγματα δεν μας άρεσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, μάλλον επειδή χρησιμοποιήσαμε παιδιά που ξέρουν καλύτερα τι ζητάμε, στο πρώτο είδαμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις.

Πρέπει σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Champions League. Έχουμε κάνει αρκετή δουλειά στην Αθήνα και από το σημερινό παιχνίδι κρατάω τα θετικά μας στοιχεία
».

Για την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη: «To μπάσκετ θα γίνει πιο φτωχό. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό και τη χώρα και νομίζω η απουσία του θα κάνει ζημιά στην χώρα και τον Ολυμπιακό, θα επηρεαστεί και το μπάσκετ στην Ελλάδα από αυτή την απόφαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x