Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Πιστεύαμε στη νίκη, ακόμη και όταν ισοφαριστήκαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο, λέγοντας πως πίστευε ότι η ομάδα του θα πάρει το τρίποντο ακόμη και όταν ισοφαρίστηκε.

Πόσα θρίλερ αντέχει σε μια εβδομάδα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένα σε αυτά. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό βρήκαμε το γκολ, ακόμη και όταν ισοφαρίσαμε πιστεύαμε ότι θα βρούμε το γκολ και θα κερδίσουμε, όπως και έγινε. Το πιστεύαμε πριν το παιχνίδι πως θα κερδίσουμε. Δεν μας αρέσει να γίνονται συνέχεια διακοπές στα παιχνίδια, δεν βόλεψε ούτε εμάς ούτε και τον Βόλο. Ο Βόλος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να κάνει τόσες διακοπές. Πιστεύαμε εξ αρχής στο αποτέλεσμα και το πήραμε».

«Η ομάδα έχει εμπειρία και ποιότητα, είμαι ευλογημένος και τυχερός με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω. Είναι πάντα έτοιμοι για να κάνουν αυτό που τους ζητάω, έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα.

Οι αλλαγές ήταν μια απόφαση που πήρα λόγω της κούρασης που είχαν ορισμένοι παίκτες μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Ανδρούτσος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον παίκτη που αντικατέστησε, το ίδιο και ο Μαντί που μπήκε στη θέση του Αγκιμπού, ο Γιώργος επίσης που βοήθησε την ομάδα»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x